Gina Pistol, cea mai bine plătită vedetă din România! Ce salariu are la PRO TV

27 09. 2024, 12:32

Gina Pistol este cea mai bine plătită vedetă din România! Ce salariu are la PRO TV.

Gina Pistol, una dintre cele mai apreciate vedete din România, a avut un câștig impresionant la emisiunea Chefi la Cuțite, difuzată de Antena 1.

Gina Pistol, cea mai bine plătită vedetă din România! Ce salariu are la PRO TV

Conform unor surse citate de impact.ro, vedeta a fost remunerată cu 15.000 de euro pe sezon, acumulând în total aproximativ 135.000 de euro pentru toate sezoanele în care a fost gazda show-ului culinar.

Odată cu plecarea la Pro TV, unde a preluat rolul de prezentatoare la emisiunea Masterchef, se speculează că Gina Pistol ar avea un salariu și mai mare.

Potrivit unor zvonuri, vedeta ar primi acum în jur de 20.000 de euro pe sezon la noul său loc de muncă, o sumă considerabilă care o poziționează printre cele mai bine plătite vedete din România.

Gina Pistol, gafă de zile mari la Masterchef! Ce a putut să zică pe post la PRO TV

Gina Pistol, prezentatoarea noului sezon Masterchef, a făcut o gafă de zile mari în timpul filmărilor. Situația a avut loc în culise, unde soția unui concurent aștepta ca acesta să finalizeze proba culinară. În timpul jurizării, chefii l-au întrebat pe concurent câți copii are, iar răspunsul său a stârnit amuzament. După câteva clipe de gândire, acesta a răspuns: „cinci”.

Ce a întrebat-o prezentatoarea pe soția unui concurent

Soția concurentului se afla în culise alături de soția lui Smiley. Prezentatoarea a observat că femeia era mai plinuță și a făcut o presupunere puțin nepotrivită. Gina i-a spus femeii cu entuziasm: „Urmează a șaselea, nu?”

Femeia s-a simțit confuză și jenată și a răspuns simplu „Nu…știu”. În acel moment, prezentatoarea de la Masterchef și-a dat seama de greșeala pe care a făcut-o, dar nu mai putea schimba lucrurile.

foto: social media